yeniduzce.com Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!  
Anasayfa   ANASAYFA   Spor Haberleri   SPOR HABERLERİ   Röportajlar   RÖPORTAJLAR   Foto Galeri   FOTO GALERİ   Video Galeri   VİDEO GALERİ   Tv Kanalları   TV KANALLARI   Oyunlar   OYUNLAR  
  Yazarlar   Bolu Hava Durumu   Bolu Hava Durumu   Nöbetçi Eczaneler   Nöbetçi Eczaneler   Anket   Anket   Arşiv   Arşiv   Ziyaretçi Defteri   Ziyaretçi Defteri   Künye   Künye   İletişim   İletişim   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
[13:34] Sokak ortasında pompalı tüfek ile saldırdı -- [12:09] çocuklara eğitim parkında "trafik bilinci" kazandırılıyor -- [12:03] Güner'den aşı ekiplerine moral ziyareti -- [22:00] Güner ; AK Parti döneminde alt yapı sorunu yoktu -- [16:29] Evrensel Hafızlar Derneği'nden kompozisyon yarışması -- [14:24] AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi -- [16:38] Bolu'da en çok yağmur Yedigöllere yağdı -- [16:33] Bolu'da tarihi eser operasyonunda 2 bin 155 sikke ele geçirildi -- [14:42] Ücretsiz yaz karate kursları başladı -- [14:19] Ak Parti Bolu teşkilatından kan bağışı --
Güner ; AK Parti döneminde alt yapı sorunu yoktu

Bolu’da etkili olan sağanak, dolu ve fırtına nedeniyle alt geçitler, ev ve işyerleri, depoları su bastı.

Haberi Yazdır

17.06.2021  22:00

Bolu’da etkili olan sağanak, dolu ve fırtına nedeniyle alt geçitler, ev ve işyerleri, depoları su bastı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, su baskınlarının kendisinden önceki AK Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde yapılan yetersiz altyapıdan kaynaklı olduğunu iddia etti.

Bolu’daki sağanak sonrası oluşan su baskınlarına ilişkin bir açıklama da bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti döneminde Bolu Belediyesi tarafından altyapıda herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

“AK PARTİ DÖNEMİNDE ALTYAPI SORUNU YOKTU”

Başkan Suat Güner, “Yaşadığımız il devamlı yağmur alan bir il değil. Şiddetli yağışlar sonrası oluşan ani su baskınlarının nelerden kaynaklı olduğuna dair araştırmalarda bulunduk.

Yoğun bir nüfusun olduğu sulama kanalı güzergâhındaki konutlarda ve yollarda ciddi bir su birikintisi gözlemlendi. Bolu Belediyesi tarafından üstü kapatılan sulama kanalına yağmurlama hattı yapılmaması su baskınlarında en büyük etken oldu.

Kanal kapatılırken yağmurlama hatları çok düşünülmemiş. Kanal sonuna kadar ayrıca bir yağmurlama hattı yapılması gerekiyordu. Yağmurlama hattındaki eksiklikler nedeniyle kendisine yol bulamayan yağmur suları rögarlardan dışarıya taşmaya neden olmuştur. Kanal kapatılmadan önce böyle bir problem yaşamıyorduk.

AK Parti döneminde 15 yıl sevk ve idaresi yapılan Bolu Belediyesi’nde altyapı ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını düşünüyorum. DSİ yetkilileriyle görüştüm. Onlardan aldığım bilgiler doğrultusunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yağmurlama hattı ile alakalı menfezlerin kapatılmasından kaynaklı bu su baskınları oldu.

Tanju Özcan’ın iddia ettiği gibi AK Parti döneminde altyapının yetersiz yapıldığı, milyonlarca liranın toprağa gömüldüğü gibi iddialar gerçekçi değil. Sonuç olarak, Tanju Özcan bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yanlış yapıyor veya yapamıyor. ” dedi. Kaynak..GazeteBolu



Yorumunuz ve Düşünceleriniz

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Bizbolulular.com sorumlu tutulamaz.



Başkan Özcan’dan Almanya’ya teknik inceleme gezisi
Başkan Özcan’dan Alm
3 Aralık dünya engelliler günü (2019)
3 Aralık dünya engel
Anneler Üniversitede Okulu Başarıyla Tamamlandı
Anneler Üniversitede

kabak festivali Düzce 2019
kabak festivali Düzc
Anneler Üniversitede Okulu
Anneler Üniversitede
‘3. Köroğlu Yazarlık Mektebi’ Eğitimlerine Başladı
‘3. Köroğlu Yazarlık

MİNİ YARIŞ OYUNU
MİNİ YARIŞ OYUNU
BUZ HOKEYİ
BUZ HOKEYİ
KAMYONCU
KAMYONCU

KUŞ ŞEHRİ
KUŞ ŞEHRİ
Tenis turnuvası
Tenis turnuvası
ALTIN KAFA OYUNU
ALTIN KAFA OYUNU

TWİTTER'DA TAKİP ET
FACEBOOK'DA TAKİP ET
BOLU'DA VEFAT EDENLER
Bolu'da vefat edenler
9.06.2021
Bolu'da vefat edenler
29.04.2021
Bolu'da vefat edenler
26.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.03.2021
Bolu'da vefat edenler
8.03.2021
Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!
0374 217 73 77
[email protected]

2010 - 2018 © Tüm hakları saklıdır.



Künye - İletişim
Serbay Interactive
Bolu web tasarım Emlak8
Site Haritası