yeniduzce.com Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!  
Anasayfa   ANASAYFA   Spor Haberleri   SPOR HABERLERİ   Röportajlar   RÖPORTAJLAR   Foto Galeri   FOTO GALERİ   Video Galeri   VİDEO GALERİ   Tv Kanalları   TV KANALLARI   Oyunlar   OYUNLAR  
  Yazarlar   Bolu Hava Durumu   Bolu Hava Durumu   Nöbetçi Eczaneler   Nöbetçi Eczaneler   Anket   Anket   Arşiv   Arşiv   Ziyaretçi Defteri   Ziyaretçi Defteri   Künye   Künye   İletişim   İletişim   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
[13:34] Sokak ortasında pompalı tüfek ile saldırdı -- [12:09] çocuklara eğitim parkında "trafik bilinci" kazandırılıyor -- [12:03] Güner'den aşı ekiplerine moral ziyareti -- [22:00] Güner ; AK Parti döneminde alt yapı sorunu yoktu -- [16:29] Evrensel Hafızlar Derneği'nden kompozisyon yarışması -- [14:24] AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi -- [16:38] Bolu'da en çok yağmur Yedigöllere yağdı -- [16:33] Bolu'da tarihi eser operasyonunda 2 bin 155 sikke ele geçirildi -- [14:42] Ücretsiz yaz karate kursları başladı -- [14:19] Ak Parti Bolu teşkilatından kan bağışı --
çocuklara eğitim parkında "trafik bilinci" kazandırılıyor
Bolu Valiliğince hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda ilk ve orta kademede eğitim gören çocuklara trafik eğitimi verilmeye başlandı.

Haberi Yazdır

18.06.2021  12:09



 Bolu Valiliğince hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda ilk ve orta kademede eğitim gören çocuklara trafik eğitimi verilmeye başlandı.

Yeni Mahalle Gölcük Bulvarı'nda 6 bin 600 metrekare alana kurulan parkta, idari bina, 2 eğitim sınıfı, ilk yardım ve depo binası, çocuk parkı, üst geçit, tünel, trafik ışıkları ve levhaları, antik tiyatro alanı, 10 bisiklet, 14 pedallı çocuk arabası, 10 akülü araba ve diğer aksesuarlar yer alıyor.

Parka geldiklerinde ilk olarak eğitim salonuna alınan çocuklara burada, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü personelince temel trafik eğitimi veriliyor.

Daha sonra park içinde hazırlanan alana çıkarılan çocuklar, trafik kurallarına uyarak bisiklet ve akülü arabalarıyla uygulamalı eğitim görüyor.

Projeyle çocuklara küçük yaştan itibaren trafik bilinci aşılanması hedefleniyor.

- "Tüm çocukların eğitim almasını hedefliyoruz"

Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve kurum yetkilileriyle parkı ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Ümit, AA muhabirine, İçişleri Bakanlığının "Trafik Güvenliği Uygulama Politika Projesi" kapsamında 2020'de bitirilerek çocukların hizmetine sunulan parkın salgın tedbirleri nedeniyle 2021'e kadar kullanılamadığını söyledi.

2 bin öğrenciye bu yıl online trafik eğitimi verildiğini, çok sayıda öğrencinin salgın kuralları kapsamında fiili trafik eğitimine tabi tutulduğunu aktaran Ümit, "Parkta ilk etapta ilköğretim çağındaki çocuklar olmak üzere ehliyet alma yaşı gelmeden tüm çocukların eğitim almasını hedefliyoruz." dedi.

Ümit, trafiğin, çağın en önemli ihtiyacı ve sorunlarından biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki, her gün trafik kazası haberleriyle sarsılmaktayız. Bu kazaların en önemli sebeplerinin sürücü kaynaklı olduğunu da uzmanlar söylemektedir. Buradan da anlaşılıyor ki sürücülerin çok iyi yetiştirilmesi gerekmektedir. Bu parklar, küçük yaşta çocuklarımızı trafiğe adapte etmektedir. En iyi sürücülerin yetişeceği çocuklar, buradan geçmiş olacak. Tüm öğrencileri trafik eğitim parkından faydalanmaya davet ediyorum."

Haber AA



Yorumunuz ve Düşünceleriniz

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Bizbolulular.com sorumlu tutulamaz.



Başkan Özcan’dan Almanya’ya teknik inceleme gezisi
Başkan Özcan’dan Alm
3 Aralık dünya engelliler günü (2019)
3 Aralık dünya engel
Anneler Üniversitede Okulu Başarıyla Tamamlandı
Anneler Üniversitede

kabak festivali Düzce 2019
kabak festivali Düzc
Anneler Üniversitede Okulu
Anneler Üniversitede
‘3. Köroğlu Yazarlık Mektebi’ Eğitimlerine Başladı
‘3. Köroğlu Yazarlık

ŞİRİN VE ŞİRİNE
ŞİRİN VE ŞİRİNE
RİVER RAİD ( COMODORE 64 MERAKLILARININ VAZGEÇİLMEZ OYUNU )
RİVER RAİD ( COMODOR
Jerry Peynir Toplama
Jerry Peynir Toplama

STRES TESTİ
STRES TESTİ
KIZGIN ARAÇLAR
KIZGIN ARAÇLAR
MADENCİ KÖSTEBEK
MADENCİ KÖSTEBEK

TWİTTER'DA TAKİP ET
FACEBOOK'DA TAKİP ET
BOLU'DA VEFAT EDENLER
Bolu'da vefat edenler
9.06.2021
Bolu'da vefat edenler
29.04.2021
Bolu'da vefat edenler
26.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.03.2021
Bolu'da vefat edenler
8.03.2021
Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!
0374 217 73 77
[email protected]

2010 - 2018 © Tüm hakları saklıdır.



Künye - İletişim
Serbay Interactive
Bolu web tasarım Emlak8
Site Haritası