yeniduzce.com Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!  
Anasayfa   ANASAYFA   Spor Haberleri   SPOR HABERLERİ   Röportajlar   RÖPORTAJLAR   Foto Galeri   FOTO GALERİ   Video Galeri   VİDEO GALERİ   Tv Kanalları   TV KANALLARI   Oyunlar   OYUNLAR  
  Yazarlar   Bolu Hava Durumu   Bolu Hava Durumu   Nöbetçi Eczaneler   Nöbetçi Eczaneler   Anket   Anket   Arşiv   Arşiv   Ziyaretçi Defteri   Ziyaretçi Defteri   Künye   Künye   İletişim   İletişim   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
[13:34] Sokak ortasında pompalı tüfek ile saldırdı -- [12:09] çocuklara eğitim parkında "trafik bilinci" kazandırılıyor -- [12:03] Güner'den aşı ekiplerine moral ziyareti -- [22:00] Güner ; AK Parti döneminde alt yapı sorunu yoktu -- [16:29] Evrensel Hafızlar Derneği'nden kompozisyon yarışması -- [14:24] AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi -- [16:38] Bolu'da en çok yağmur Yedigöllere yağdı -- [16:33] Bolu'da tarihi eser operasyonunda 2 bin 155 sikke ele geçirildi -- [14:42] Ücretsiz yaz karate kursları başladı -- [14:19] Ak Parti Bolu teşkilatından kan bağışı --
YEMEĞİN UCUZ OLMASI KALİTESİZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ

 “Ben de 1,5 liraya tavuk döner ve ayran satıyorum. Ama yemeğin ucuz olması onun kalitesiz olduğunu göstermiyor. Çocuklar, aileler yesinler diye yapıyorum bunu”

Haberi Yazdır

25.02.2011  17:25

 

       Bolu’ya 21 yıldır hizmet veren Uğur Pide’nin sahibi Selahattin Aksoy’la görüşerek kendi müessesesinde yemeklerin hem kaliteli hem de uygun fiyata yenilip yenilmediğini öğrenmek üzere bir sohbet gerçekleştirdik. Piyasada özellikle oldukça ucuza satılan yemeklerin ne kadar kaliteli olduğunu sorduğumuz Selahattin Aksoy, hem kendi müessesesini anlattı hem de nasıl ayakta durabildiklerini.

 

      Yemeklerinizin hem kaliteli hem de uygun fiyata olduğunu düşünüyor musunuz?

 

      Evet, kaliteden şaşmamak lazım. Bu işte tutunmak istiyorsak kaliteyi yabana atmamamız lazım. Bu nedenle yemeklerimin kaliteli olmasına özen gösteriyorum. Fiyata gelince; yemeklerimiz, müşteriyi sıkmayacak, her iki tarafı da zora sokmayacak fiyatta.

 

      Lokantaların ilk açıldığı zaman daha kaliteli ürün kullandıkları ama zaman geçtikten sonra kalitesi düşük ürünler kullanarak tasarrufa gidildiği söyleniyor. Siz böyle bir uygulamaya gittiniz mi ve böyle bir söylemin doğru olduğunu düşünüyor musunuz?

 

     Yani evet, böyle yapan yerler olabilir ama herkes için geçerli değildir bu.  Biz bu lokantayı 21 yıl önce açtık. O zaman hangi kasaptan et alıyorsam şimdi de aynı yerden alıyorum. Diğer ürünler için de geçerli bu. Hep aynı yerden alışveriş yaptık. Mesela sık sık personel değişikliğine de gitmem ben. İşin sürekliliği önemli. O yüzden böyle bir uygulamaya asla gitmedik.

 

      Sizce 1,5 liraya satılan tavuk döner artı ayran ne kadar kaliteli?

 

      Ben de o fiyata döner ve ayran satıyorum ama yemeğin ucuz olması onun kalitesiz olduğunu göstermiyor. Çocuklar, aileler yesinler diye yapıyorum bunu. Yüksek fiyata herkes yemek yiyemez, işte bu yiyemeyenler için düşünülmüş bir şey. Zaten Türkiye’nin neresine giderseniz gidin tavuk dönerin fiyatı aynıdır. Ya 50 kuruş ya 1 lira fark vardır sadece. Ama diğer yemeklerimizin fiyatı normal. Aslında biz ne çok ucuza ne de çok pahalıya verme taraftarıyız. Vatandaşı üzmek de istemeyiz.

 

      Daha çok müşteri çekebilmek için neler yapılmalı?

 

     Demin konuştuğumuz gibi kalite ve fiyat önemli. Ama bunun yanında hizmet de çok önemli. Hizmeti kim iyi yapıyorsa müşteri orayı tercih ediyor. Mesela bizim 3-4 servis aracımız var. Yemeği müşteriye götürüyoruz.

 

      Zaman zaman sıkıntıya düştüğünüz durumlar oldu mu? En çok ne etkiliyor sizi?

 

      Tabi ki en çok zamdan etkileniyoruz. Önceki sene kuru bakliyata zam gelmişti, ondan etkilendik biz. Bu sene soğan ve kırmızı ete zam geldi. Bu da bizi çok kötü etkiledi. 




kadriye akman
2/25/2011
1,5=tavuk döner+ekmek+ayran+hizmet=kalite=??????? :))))))))))

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Bizbolulular.com sorumlu tutulamaz.



Başkan Özcan’dan Almanya’ya teknik inceleme gezisi
Başkan Özcan’dan Alm
3 Aralık dünya engelliler günü (2019)
3 Aralık dünya engel
Anneler Üniversitede Okulu Başarıyla Tamamlandı
Anneler Üniversitede

kabak festivali Düzce 2019
kabak festivali Düzc
Anneler Üniversitede Okulu
Anneler Üniversitede
‘3. Köroğlu Yazarlık Mektebi’ Eğitimlerine Başladı
‘3. Köroğlu Yazarlık

IQ TESTİ
IQ TESTİ
KİM 500 MİLYAR İSTER
KİM 500 MİLYAR İSTER
SOS OYUNU
SOS OYUNU

DENGE KURMA
DENGE KURMA
SÜPER MARİO CROSS
SÜPER MARİO CROSS
ŞİRİN VE ŞİRİNE
ŞİRİN VE ŞİRİNE

TWİTTER'DA TAKİP ET
FACEBOOK'DA TAKİP ET
BOLU'DA VEFAT EDENLER
Bolu'da vefat edenler
9.06.2021
Bolu'da vefat edenler
29.04.2021
Bolu'da vefat edenler
26.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.03.2021
Bolu'da vefat edenler
8.03.2021
Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!
0374 217 73 77
[email protected]

2010 - 2018 © Tüm hakları saklıdır.



Künye - İletişim
Serbay Interactive
Bolu web tasarım Emlak8
Site Haritası