yeniduzce.com Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!  
Anasayfa   ANASAYFA   Spor Haberleri   SPOR HABERLERİ   Röportajlar   RÖPORTAJLAR   Foto Galeri   FOTO GALERİ   Video Galeri   VİDEO GALERİ   Tv Kanalları   TV KANALLARI   Oyunlar   OYUNLAR  
  Yazarlar   Bolu Hava Durumu   Bolu Hava Durumu   Nöbetçi Eczaneler   Nöbetçi Eczaneler   Anket   Anket   Arşiv   Arşiv   Ziyaretçi Defteri   Ziyaretçi Defteri   Künye   Künye   İletişim   İletişim   İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
[13:34] Sokak ortasında pompalı tüfek ile saldırdı -- [12:09] çocuklara eğitim parkında "trafik bilinci" kazandırılıyor -- [12:03] Güner'den aşı ekiplerine moral ziyareti -- [22:00] Güner ; AK Parti döneminde alt yapı sorunu yoktu -- [16:29] Evrensel Hafızlar Derneği'nden kompozisyon yarışması -- [14:24] AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi -- [16:38] Bolu'da en çok yağmur Yedigöllere yağdı -- [16:33] Bolu'da tarihi eser operasyonunda 2 bin 155 sikke ele geçirildi -- [14:42] Ücretsiz yaz karate kursları başladı -- [14:19] Ak Parti Bolu teşkilatından kan bağışı --
HAYALİ PROJELER ÜRETMİYORUZ

“Eşit ve özgür insan” sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden HAS Parti genel başkanı Numan Kurtulmuş’ un üslubu beni siyasete çekti diyen 3.sıra milletvekili adayı Hüseyin Aydın ile konuştuk

Haberi Yazdır

15.05.2011  23:25


“Eşit ve özgür insan” sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden HAS Parti genel başkanı Numan Kurtulmuş’ un üslubu beni siyasete çekti diyen 3.sıra milletvekili adayı Hüseyin Aydın ile konuştuk..

Sizi tanıyabilir miyiz?

1980 Bolu Topardıç Köyü doğumluyum. İlkokulu köyümde okudum. Orta ve lise öğrenimimi imam hatip lisesinde tamamladım. Şu an bir kurye şirketim var. Küçük esnafım.

Siyasete ne zaman başladınız?

Aktif olarak siyasette değildim. Numan Beyin üslubu dikkatimi çekti. Söylemleri çok doğru geldi. Has Partinin kurumasıyla beraber siyasete başladım. Yeni bir siyasetçiyim. Milletvekilliği adaylığım da üyelerimizin takdiriyle oldu. Biz bütün üyelerimiz bazında bir önseçim yaptık. Üyelerimiz bana bu görevi layık gördü.

İnternet kullanıyor musunuz?

Evet, en çok kullandığımız ve en etkili yöntem internet. Sanal ortam en etkili propaganda yöntemlerinden biridir.

Bolunun en sevdiğiniz yanı nedir?

Ben iki sene İstanbul’da kaldım. Büyük şehirlerin gürültüsü, karmaşasında yaşamak çok zordur. Bu nedenle Bolu’nun sakinliğini çok seviyorum. Ayrıca Bolu tabiat harikası bir şehir, bu doğal güzellik hiçbir yerde bulunmaz. Ailem de burada, onların burada olması Bolu’yu benim için daha değerli hale getiriyor.

Sizce Bolu’nun en önemli problemi nedir?

Çarpık yapılaşma, yollar ve milletvekillerinin formsuzluğu, 9 yıldır Bolu için hiçbir şey yapmaması.

Şu an Bolu’da sizi en çok rahatsız eden şey nedir?

Anıt park meydanının bugünkü durumu beni çok rahatsız ediyor. Onunla ilgili bir eylem yaptık. Bu alt yapısı hazırlanmamış bir projedir. Şehir dışından gelenlerin en önemli sorunu bu yol, insanlar nereden girip nereden çıkacaklarını bilmiyorlar. Belediye başkanı buraya itiraz edenlerin akıl sağlığından sorunları olduğunu söyleyerek, bu projeyi dayatıyor. Biz bu yol için dilekçe götürdük, ama dinlemeden direk saldırması çok yanlış bir tutumdur. Bu tutuma karşılık hala bir şey yapılmadan öylece duruyor.  Ayrıca belediye başkanı çok çelişkili konuşuyor. Hem bir caddeye sıkıştık kaldık diyor, hem de çalışmalarını bu meydanda devam ettiriyor.

 Sizce Bolu ne şehri?

Bolu’nun üniversite şehri olduğunu göz ardı edemeyiz artık. Ayrıca Bolu’da tarım da çok önemli bir geçim kaynağıdır. Çiftçiye destek verilmelidir.

Peki, öğrenciye yönelik bir projeniz var mı?

Dost eli diye bir projemiz var. Bu projeyle öğrenci Bolu’ya adım attığı anda ona her türlü probleminde yardım edecek bir belirlenmiş olacak. Aile açısından da, öğrenci açısından da her türlü güvenlik sorunları önceden araştırılmış olacak. Bu projemizle öğrenciler aile sıcaklığında, güvenilir bir ortamda eğitimleri ne devam edecekler. Yurtta kalmak isteyenler için de yurt sayıları yeterli kapasiteye ulaştırılacak.

Ayrıca harçlar kaldırılacak. İktidar olduğumuzda burslar iki katına çıkarılacak.

Diğer partilerde bazı projelerini açıkladılar ve gündeme bu projelerin kaynaklarının nasıl sağlanacağı sorusu düştü. Sizin bu projelerinizin kaynağı nasıl sağlanacak?

Bizim adımız Kemal değil. Adaletsiz vergi dağılımlarını ortadan kaldırdığımızda bu kaynak sağlanacak. Bunların kaynağı seçim beyanlarımızda tek tek belirtiliyor.

HAS Partinin Deniz Gezmişlere bakış açısı nedir?

Biz herkese eşit mesafedeyiz. Deniz Gezmişlerin de Adnan Menderes’in de asılmasına karşıyız. İhtilallara de karşıyız. Bizim parti tüzüğümüz de Deniz Gezmişlerin o zaman mücadelesini verdiği birçok husus yer alıyor.

Ayrıca 1 Mayıs ta da alanlardaydık. Biz ne sağ, ne de sol olarak tanımlanacak bir parti değiliz, HAS Parti insan odaklı bir partidir.

Seçim barajını geçebileceğinizi düşünüyor musunuz?

Bizim kesinlikle barajın altında kalmak gibi bir problemimiz yoktur. Seçmen yalan vaatlerden bıktı. Biz insanlara olabilecek şeyleri beyan ediyoruz.

İnsanlar size neden oy vermeliler?

Bolu da sanayi yapılmaz diyorlar. Biz buna karşı çıkıyoruz. Biz Bolu için sanayi de çalışacak insan gücünü eğitecek bir akademi kuracağız. Ayrıca iktidara gelmesek bile bu projeyi gerekli yerlere ulaştıracağız.

Bizim iktidarımızda halk ta meclise soru önergesi verebilecek. Bununla ilgili kanun düzenlemelerini yapacağız. Ayrıca halk seçtikleri vekillerden memnun olmazsa, o vekil görevden alınacak. Bu bağlamda yerel yönetimlerinde görev kapsamı genişletilecek.

Bizim projelerimiz “çılgın” değil, ayağı yere basan projelerdir. Hayali projeler üretmiyoruz. Bu nedenle bize oy vermelilerdir. 

 



Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Bizbolulular.com sorumlu tutulamaz.



Başkan Özcan’dan Almanya’ya teknik inceleme gezisi
Başkan Özcan’dan Alm
3 Aralık dünya engelliler günü (2019)
3 Aralık dünya engel
Anneler Üniversitede Okulu Başarıyla Tamamlandı
Anneler Üniversitede

kabak festivali Düzce 2019
kabak festivali Düzc
Anneler Üniversitede Okulu
Anneler Üniversitede
‘3. Köroğlu Yazarlık Mektebi’ Eğitimlerine Başladı
‘3. Köroğlu Yazarlık

KIRMIZI KAMYON OYUNU
KIRMIZI KAMYON OYUNU
Kızma Birader
Kızma Birader
ESKİ ÇAĞ ADAMI
ESKİ ÇAĞ ADAMI

MİNİ TOP
MİNİ TOP
KIRMIZI TOP
KIRMIZI TOP
Yaban ormanda
Yaban ormanda

TWİTTER'DA TAKİP ET
FACEBOOK'DA TAKİP ET
BOLU'DA VEFAT EDENLER
Bolu'da vefat edenler
9.06.2021
Bolu'da vefat edenler
29.04.2021
Bolu'da vefat edenler
26.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.03.2021
Bolu'da vefat edenler
8.03.2021
Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!
0374 217 73 77
[email protected]

2010 - 2018 © Tüm hakları saklıdır.



Künye - İletişim
Serbay Interactive
Bolu web tasarım Emlak8
Site Haritası