yeniduzce.com Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!  
Anasayfa   ANASAYFA   Spor Haberleri   SPOR HABERLERİ   Röportajlar   RÖPORTAJLAR   Foto Galeri   FOTO GALERİ   Video Galeri   VİDEO GALERİ   Tv Kanalları   TV KANALLARI   Oyunlar   OYUNLAR  
  Yazarlar   Bolu Hava Durumu   Bolu Hava Durumu   Nöbetçi Eczaneler   Nöbetçi Eczaneler   Anket   Anket   Arşiv   Arşiv   Ziyaretçi Defteri   Ziyaretçi Defteri   Künye   Künye   İletişim   İletişim   İletişim 29 Nisan 2024 Pazartesi
[13:34] Sokak ortasında pompalı tüfek ile saldırdı -- [12:09] çocuklara eğitim parkında "trafik bilinci" kazandırılıyor -- [12:03] Güner'den aşı ekiplerine moral ziyareti -- [22:00] Güner ; AK Parti döneminde alt yapı sorunu yoktu -- [16:29] Evrensel Hafızlar Derneği'nden kompozisyon yarışması -- [14:24] AK Kadınlardan bağımlılık eğitimi -- [16:38] Bolu'da en çok yağmur Yedigöllere yağdı -- [16:33] Bolu'da tarihi eser operasyonunda 2 bin 155 sikke ele geçirildi -- [14:42] Ücretsiz yaz karate kursları başladı -- [14:19] Ak Parti Bolu teşkilatından kan bağışı --
Güner ;Özcan’ın iddiaları gerçeği yansıtmıyor

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu'da yayın yapan gazete ve internet sitelerinin Bolu Belediyesi ile yaptığı reklam ve tanıtım anlaşmalarına ilişkin rakamların bazı internet haber sitelerinde yayınlanması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberi Yazdır

19.05.2021  00:02

 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu'da yayın yapan gazete ve internet sitelerinin Bolu Belediyesi ile yaptığı reklam ve tanıtım anlaşmalarına ilişkin rakamların bazı internet haber sitelerinde yayınlanması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlk olarak şunu belirtmek isterim ki; biz basın mesleğini ve gazeteciliği kutsal bir meslek olarak kabul ediyoruz. Siyasi partilerin, belediyelerin, sivil toplum kuruluşlarının, meslek gruplarının, şahısların ve daha birçok çevrenin yürüttüğü çalışma ve faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında medya kuruluşlarının vazgeçilmez bir konuma sahip olduğunun bilincindeyiz. Bu bağlamda medya kuruluşlarının ve basın mensuplarının faaliyetlerini devam ettirebilmesi ve ayakta kalabilmesi için maddi ve manevi anlamda desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu bilinçle AK Parti olarak, Bolu basınının her anlamda yanlarında olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.”

“BİZİM AÇIMIZDAN GAYET DOĞALDIR VE OLMASI GEREKEN DE BUDUR”

“AK Parti olsun CHP olsun veya herhangi bir siyasi parti veya belediye olsun bu kurumların, medya kuruluşlarını desteklemesi bizim açımızdan gayet doğaldır ve olması gereken de budur. Çünkü siyasetçiler; çalışmalarını, projelerini, düşüncelerini ve hedeflerini basın yoluyla geniş kitlelere ulaştırıyor. Elbette ki bu hizmetlerin bir karşılığı olmalıdır. O yüzden hiçbir kurum veya kesimin basını yok sayma, geliri ile alakalı olumsuz kanaat belirtme veya ekmeğine mani olacak şekilde bir tavır sergileme lüksü olamaz. Bizlerin görevi, basının işini kolaylaştırmak ve daha iyi şartlarda görevini icra edebilmesine olanak sağlamaktır. Bolu Belediyesi'nin AK Parti tarafından yönetildiği 15 yıllık dönemde de medya kuruluşlarına destek verilmiştir. CHP döneminde de destek verilmesi gayet normaldir.”

“BASIN EMEKÇİLERİNE VE EKMEKLERİNE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ”

“Son yaşanan olayda Bolu Belediyesi'nin kentteki medya kuruluşları ile yaptığı reklam ve tanıtım anlaşmalarının bazı internet haber sitelerinde yayınlanması ile ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, belediye meclis üyemizi işaret ederek ortaya attığı aslı astarı olmaya iddialar tamamen gerçekdışıdır. Söz konusu belediye meclis üyemizin veya partimizin bu konu ile alakalı uzaktan yakından ilgisi yoktur. Belediye Meclis üyelerimizle yaptığımız toplantıda kendilerine özellikle bu konuyu sordum. Böyle bir şeyin asla mümkün olmadığını olsa dahi partinin hiyerarşik yapısı gereği konunun önce il başkanı ile istişare edilmesi gerektiğini söylediler. Böyle bir konu hiçbir zaman gündemimizde olmamıştır. Özet olarak, bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Tanju Özcan'ın iddiadan ibaret söylemleri hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Basında çıkan anlaşma ve rakamlarla alakalı belediye meclis üyemizin en ufak bir ilgisi yoktur. AK Parti olarak basın emekçilerine ve ekmeklerine büyük saygı duyuyoruz.”



Yorumunuz ve Düşünceleriniz

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Bizbolulular.com sorumlu tutulamaz.



Başkan Özcan’dan Almanya’ya teknik inceleme gezisi
Başkan Özcan’dan Alm
3 Aralık dünya engelliler günü (2019)
3 Aralık dünya engel
Anneler Üniversitede Okulu Başarıyla Tamamlandı
Anneler Üniversitede

kabak festivali Düzce 2019
kabak festivali Düzc
Anneler Üniversitede Okulu
Anneler Üniversitede
‘3. Köroğlu Yazarlık Mektebi’ Eğitimlerine Başladı
‘3. Köroğlu Yazarlık

SOLO TEST OYUNU
SOLO TEST OYUNU
PARAŞÜTCÜ BEN 10
PARAŞÜTCÜ BEN 10
YARIŞ ZAMANI
YARIŞ ZAMANI

İP OYUNU
İP OYUNU
TAVLA
TAVLA
Jerry Peynir Toplama
Jerry Peynir Toplama

TWİTTER'DA TAKİP ET
FACEBOOK'DA TAKİP ET
BOLU'DA VEFAT EDENLER
Bolu'da vefat edenler
9.06.2021
Bolu'da vefat edenler
29.04.2021
Bolu'da vefat edenler
26.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.04.2021
Bolu'da vefat edenler
22.03.2021
Bolu'da vefat edenler
8.03.2021
Bolu'nun En Aktif Haber Portalı!
0374 217 73 77
[email protected]

2010 - 2018 © Tüm hakları saklıdır.



Künye - İletişim
Serbay Interactive
Bolu web tasarım Emlak8
Site Haritası